Te luid is uit.

Te luid is uit

Recente topics

Op het forum: 24 gasten, 1 lid
hankre

2024-01-21: MyrouteApp Routeplanner-training

Gestart door Activiteitencommissie, 20 dec 2023, 00:00

Vorige topic - Volgende topic

Gekoppelde gebeurtenissen

Activiteitencommissie

Beste clubleden,

Zondag 21 januari 2024 heeft jullie bestuur een MRA Routeplanner-training georganiseerd wat zowel voor de beginner als de wat gevorderde gebruiker geschikt is. O.a. onze ToerCommissie maakt al geruime tijd de toertochten in dit web-based route-programma wat hen uitstekend bevalt: één platform voor alle navigatieapparaten. De training wordt gegeven door niemand minder dan MRA Master & Senior RouteXpert Hans van de Ven.

MRA is gratis te gebruiken met een basis-account, de mogelijkheden zijn dan uiteraard ook beperkt maar om te proberen is dat absoluut een aanrader (mijn eigen ervaring). Voor wie alle functionaliteit wil hebben, zal Hans een aantrekkelijke aanbieding voor je hebben.

Het meenemen van jouw laptop / tablet is niet noodzakelijk maar wellicht wel handig als je tijdens het route-bouwen op problemen stuit. Zorg in dat geval dat de accu volledig opgeladen is en je draadloos internet hebt. Geef als het kan prangende vragen aan ons door, deze geven wij dan voortijds aan Hans door zodat hij hier tijdens zijn uitleg wellicht al wat aandacht aan kan geven. Aan het eind van de cursus zal hij jullie vragen / problemen gericht behandelen, zo mogelijk op jouw laptop / tablet.

Deelname is kosteloos maar omdat we wegens organisatorische redenen graag van te voren willen weten hoeveel deelnemers we mogen verwachten, is aanmelden verplicht en dat kan tot uiterlijk 13 januari.

Locatie: Sporthuis Bunnik, Rijneiland 7, 3984 MA Odijk.
De cursus start om 14:00 uur (zorg dat je ruimschoots op tijd bent) en zal ongeveer anderhalf uur duren. Hierna is er gelegenheid tot vragen / problemen behandelen en een drankje.

De deelnemerslijst staat hier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=29773

Inschrijven kan hier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=12929.0
Met vriendelijke groet-

De Activiteitencommissie