Te luid is uit.

Te luid is uit

Recent topics

Op het forum: 7 gasten, 1 lid
Renalt130

Downloads

In de download manager: De gps bestanden voor onze nieuwste toertocht 

Een FJR als ringtone?
Luister hier of Download hier

Shop

Welkom bij de shop
Hier vindt u artikelen gerelateerd aan onze club en aan de FJR1300.
voor vragen stuur dan gerust een mailtje.

shop@fjr-club.nlDE FJR specialistChristian Groot Rouwen
06-44840165

Clubkorting

Diverse bedrijven geven korting aan clubleden, bijvoorbeeld:

Logo1

Logo2

Pagina's: [1] 2
Beste clubleden,

Zojuist is de informatie aangaande de Najaarstoer naar Oostenrijk online gezet, en wel hier:

https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=29750

Zoals ook daar reeds vermeld, zal ongeveer een week vóór opening van de inschrijving een mailing worden verstuurd ter informatie (of ter herinnering ;) ).

Hartelijke groeten namens de organisatie!Share on Facebook!Share on Twitter!
0 Reacties
Zoals velen van jullie wellicht al weten, heeft de organisatie van de Motorbeurs Utrecht voor het tweede jaar op rij besloten om het evenement niet door te laten gaan. De nog altijd voortdurende anti-coronavirusmaatregelen zijn in de ogen van de organisatoren een dusdanige beperking voor het sociale samenzijn dat de beurs normaliter kenmerkt dat men besloten heeft om de beurs op te schuiven naar 23 tot en met 26 februari 2023.

Als vervanging voor het afgelasten van het grote evenement zijn er, net zoals na het afgelasten van de beurs in 2021, onder de naam "Vier Volle Voordeeldagen" een aantal dagen --vier, dus-- waarop houders van toegangskaarten kunnen profiteren van online kortingsacties. Indien hierover meer bekend wordt, zullen we dat ook hier melden.

Share on Facebook!Share on Twitter!
0 Reacties

Een mooi motorjaar gewenst 

namens het bestuur

FJR Club Nederland.


Share on Facebook!Share on Twitter!
In de Motoplus nummer 8 van 2016 de eerste test van de nieuwe Yamaha FJR1300AS en AE model 2016. 

"De nieuwe FJR1300 is bovenal heel erg FJR1300 gebleven, een van alle gemakken voorzien potent en tijdloos reiskanon, dat ook het sportievere werk niet schuwt. Bijna inderdaad, want met de up-to-date led verlichting rondom en eindelijk die lang verwachte zesde versnelling is er wel degelijk iets zeer wezenlijks en welkoms aan het toch al uitgebalanceerde totaalpakket toegevoegd. En met de Euro4 'op zak' is de Yamaha bovendien helemaal klaar voor de komende jaren!"

Eerdere artikelen 
Kijk in onze downloads sectie voor ons hele archief met publicaties.

Share on Facebook!Share on Twitter!
Door de redactie van Testmotor is de 2015 Yamaha FJR 1300 AE Explorer getest. Hieronder leest u een samenvating van de conclusie. De gehele test, inclusief foto's, is te lezen op Testmotor.nl

"De FJR 1300 AE Explorer is nog meer toegespitst op de verwende sportieve groottoerist anno 2015. Alle elektronische toevoegingen voor vering en ander reisgenot zijn makkelijk te bedienen via het stuur en zijn niet overdadig aanwezig. De zitpositie en vering zijn volledig naar eigen wens in te stellen, de motor is nog steeds de meest sportieve grote reismotor en boet daarmee niet in op het comfort. Helaas mist de FJR nog steeds de zesde versneling maar verder is het totaalbeeld motorblok en rijeigenschappen is een goede balans van gebruiksgemak en kwaliteit waarin 14 jaar praktijkervaring verwerkt zit. Aan de FJR zit een prijskaart van € 22.999,- De 2015 FJR 1300 AS Explorer is verkrijgbaar in de kleuren Magnetic Bronze , Midnight Black en Tech Graphite."

Share on Facebook!Share on Twitter!
Nu tijdelijk € 1500,- voordeel op de FJR1300AE/AS Explorer
De actie loopt van 10 september t/m 30 oktober 2015 of zolang de voorraad strekt.

Vol gas op de Duitse Autobahn of een kronkelige Alpenpas bestijgen, met deze bijzondere sporttoermotor bent u altijd in uw element. Het soepel presterende vier cilinder-in-lijn 1.298cc-motorblok, standaard voorzien van een onderhoudsarme cardanasaandrijving, staat garant voor moeiteloos rijplezier.

Met het elektrisch verstelbare windscherm, het handmatig verstelbare stuur, het in hoogte verstelbare zadel, de verstelbare kuipdelen, de verwarmde handgrepen en een brandstoftank van 25 liter staat de FJR1300A klaar om probleemloos oneindige afstanden af te leggen, comfortabel en tegelijk sportief.

[img width=100%]https://www.fjr-club.nl/Documenten/Images/Illustraties/2015-nazomer-actie_728x90.jpg[/img]

Share on Facebook!Share on Twitter!

Een mooi motorjaar gewenst namens 

het bestuur FJR Club Nederland.


Share on Facebook!Share on Twitter!

In de week voor de Intermot in Keulen heeft Yamaha de veranderingen voor 2015 aangekondigd. Geen echte bijzonderheden, alleen is er een nieuwe kleur grijs: Tech Graphite.

Kleuren 2015 (1300A)

2015 RP23 VDOM1
Magnetic Bronze /
Very Deep Orange Metallic 1
(VDOM1)
2015 RP23 DNMN
Tech Graphite /
Dark Grey Metallic
(DNMN)

Kleuren 2015 (1300AS en 1300AE)

2015 RP23 AS VDOM1
Magnetic Bronze /
Very Deep Orange Metallic 1
(VDOM1)
2015 RP23 AE SMX
Midnight Black /
Black Metallic X
(SMX)
2015 RP23 DNMN
Tech Graphite /
Dark Grey Metallic
(DNMN)


Alle details van de RP23 over de jaren 2013 t/m 2015 vind je via het menu van de site onder "Over de FJR".

Share on Facebook!Share on Twitter!
In de Motoplus nummer 18 van 2014 wordt aandacht besteed aan de AE versie van de FJR als onderdeel van een 'Alpenmasters' test. 

Motoren in de test: BMW R1200 GS Adventure, BMW S1000R, Honda NC750X, KTM 1190 Adventure, Yamaha FJR1300AE en Yamaha MT-09

Geen gelijkwaardige motoren, maar een een leuke vergelijking van een zestal verschillende types en hun geschiktheid in de Alpen. In het eindoordeel gaat de voorkeur van de de 6 testrijders naar de de KTM, de FJR staat weer op een mooie derde plaats.

Eerdere artikelen 
Kijk in onze downloads sectie voor ons archief met publicaties.

Share on Facebook!Share on Twitter!
Yamaha nieuws
De Koninklijke Marechaussee schaft 172 nieuwe patrouille motorfietsen aan. Vanaf volgend jaar stroomt de nieuwe Yamaha FJR 1300A gefaseerd in. De nieuwe motorfiets is een doorontwikkeling van de Yamaha FJR1300K die de Koninklijke Marechaussee nu gebruikt. De nieuwe Yamaha FJR1300A is meer gestroomlijnd, heeft een hoger verstelbaar windscherm en een bredere kuip dan zijn voorganger. De motor is voor de specifieke taken van de Koninklijke Marechaussee, zoals Mobiel Toezicht Veiligheid en begeleiding van militaire colonnes, op maat gemaakt.

Langdurige samenwerking
"Al vanaf 2006 werken de Koninklijke Marechaussee en Yamaha Motor Nederland naar ieders tevredenheid samen. Deze nieuwe gunning is een mooie beloning voor de bewezen kwaliteit van onze producten en de prettige onderlinge samenwerking", aldus Ton van Geenhuizen - Country Manager Yamaha Motor Nederland.

Lees meer:
Lees het volledige bericht bij Yamaha .

Share on Facebook!Share on Twitter!
Pagina's: [1] 2