Te luid is uit.

Te luid is uit

2022-04-24 -- 4-in-1 -- West Nederland

Gestart door Robert, 21 jan 2022, 00:23

Vorige topic - Volgende topic

Gekoppelde gebeurtenissen

Renalt130

FJR_Jubileum-20-PNGlogo (002).jpg

Een toertocht in de regio West Nederland


4-in-1 Dag
Op 24 April organiseert de Activiteitencommissie in nauwe samenwerking met de Toercommissie en het Bestuur, voor de eerste keer de 4-in-1 Dag.

Uit de enquête die is gehouden in 2020, heeft de Activiteitencommissie een duidelijk signaal gekregen dat er onder de leden een grote wens bestaat in eigen regio te rijden. Dichtbij huis een mooie toertocht. De Toercommissie komt aan deze wens in ieder geval 1 keer per jaar tegemoet, door de toer kalender zodanig te ontwerpen, dat iedere regio jaarlijks aan de beurt komt.

Om deze wens nog duidelijker een plek te geven, is de 4-in-1 dag ontstaan. Rijden in je eigen regio (Noord, Oost, Zuid, West) op 24 april. Onderstaande plaatje geeft een richtlijn voor de regio indeling.

kaart NL.jpg

Jij zoekt dus zelf uit in welke regio jouw thuisadres is. In die regio ga je op 24 april rijden. Op die manier ga je rijden met mensen die relatief dichtbij jouw woonadres wonen, en leer je zo mogelijk nieuwe mensen kennen die ook op die prachtige FJR rijden.

Ben je lid geworden van de FJR-Club ná Juni 2019, dan geven wij jou op deze dag een unieke mogelijkheid jouw Club beter te leren kennen. In jouw eigen regio krijg je van een team van vrijwilligers de ins-en-outs van de club te horen! Daarna ga je in kleine groepjes een mooie rit rijden.
We vragen je bij je inschrijving, bij Opmerkingen aan te geven dat je 'NIEUW' bent. Zo kan de organisatie vooraf zien hoeveel nieuwelingen te verwachten. Heb je de bovengenoemde informatie nog nooit via een presentatie vanuit de organisatie ontvangen dan adviseren je hiervan gebruik te maken en dus het woordje NIEUW in de Opmerkingen te plaatsen.

Ben je al helemaal bedreven binnen de Club, dan is ook voor jou deze dag een unieke ervaring. We gaan ook dan in kleine groepjes deze rit maken, en de Lunch locatie is vooraf bekend. Daar eet je voor eigen kosten en vervolgens rij je door naar de eindlocatie van de rit. Hier ontmoet je al je regio genoten weer voor een drankje.

Voor de 4-in-1 dag zijn er 4 aparte inschrijvingsmogelijkheden! Kies je regio, op basis van welke tocht het dichtste bij jouw woonadres is, en schrijf je daarvoor in.

De vier route beschrijvingen vind je binnenkort bij het evenement 4-in-1 onder de specifieke regio.

De Activiteitencommissie, de Toercommissie en het Bestuur wensen je alvast een hele leuke dag, en hopen je in 1 van de 4 regio's te treffen.

De beschrijving van deze toertocht

Organisatie: Jaap Goos, René Guiaux, Robert van Engelen, Willeke vd Boomgaard, René van Oyen

Start- en eindpunt: Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout - eindpunt    Reeuwijksehoutwal 4 -    2811 NW Reeuwijk

Lunchpunt: "Happen & Tappen 'T Scheepje" - Harmelerwaard 2 - 3481 LB HARMELEN


Lengte: ongeveer 122 km
Verzamelen vanaf 10:00 uur

De startlocatie is via de A12 afslag 'Reeuwijk' eenvoudig te bereiken. Zorg ervoor dat je met een goed gevulde tank naar het startpunt komt. We worden om 10:00 uur verwacht. Het heeft geen nut om eerder te komen aangezien het restaurant pas om 10 uur open gaat. Onder het genot van een kop koffie/thee en een stuk gebak zullen we wat vertellen over de club en eventuele vragen beantwoorden. Daarna gaan we in groepjes van om en nabij 5 á 6 motoren een mooie rondrit rijden door het Groene Hart.

Tijdens de lunch is er natuurlijk ook gelegenheid om nog informatie op te doen. De mensen die mee hebben gedaan aan de Kouwe Potentoer zullen deze locatie ongetwijfeld herkennen. Dit was voor destijds de startlocatie. Bij het Scheepje kunnen we genieten van een lunch
(NB. Deze is wel voor eigen rekening!!) Na de lunch vervolgen we onze rit om uiteindelijk weer te landen bij het eindpunt 'Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout'.

De route

west 2 kaart.jpgDe inschrijfpagina staat hier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=12928.msg163938#msg163938

De route is t.z.t. hier te downloaden: www.fjr-club.nl/index.php?action=downloads;cat=25

De deelnemerslijst staat hier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=28194.0

Wil je reageren kan dat hier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=28195.0

Webteam

We doen ons best.

Webteam

We doen ons best.

Webteam

We doen ons best.