Te luid is uit.

Te luid is uit

2022-04-24-- 4-in-1 -- Oost Nederland

Gestart door Noppie, 21 jan 2022, 00:27

Vorige topic - Volgende topic

Gekoppelde gebeurtenissen

Noppie

FJR_Jubileum-20-PNGlogo (002).jpg

Een toertocht in de regio Oost Nederland

4-in-1 Dag
Op 24 April organiseert de Activiteitencommissie in nauwe samenwerking met de Toercommissie en het Bestuur, voor de eerste keer de 4-in-1 Dag.

Uit de enquête die is gehouden in 2020, heeft de Activiteitencommissie een duidelijk signaal gekregen dat er onder de leden een grote wens bestaat in eigen regio te rijden. Dichtbij huis een mooie toertocht. De Toercommissie komt aan deze wens in ieder geval 1 keer per jaar tegemoet, door de toer kalender zodanig te ontwerpen, dat iedere regio jaarlijks aan de beurt komt.

Om deze wens nog duidelijker een plek te geven, is de 4-in-1 dag ontstaan. Rijden in je eigen regio (Noord, Oost, Zuid, West) op 24 april. Onderstaande plaatje geeft een richtlijn voor de regio indeling.

kaart NL.jpg

Jij zoekt dus zelf uit in welke regio jouw thuisadres is. In die regio ga je op 24 april rijden. Op die manier ga je rijden met mensen die relatief dichtbij jouw woonadres wonen, en leer je zo mogelijk nieuwe mensen kennen die ook op die prachtige FJR rijden.

Ben je lid geworden van de FJR-Club ná Juni 2019, dan geven wij jou op deze dag een unieke mogelijkheid jouw Club beter te leren kennen. In jouw eigen regio krijg je van een team van vrijwilligers de ins-en-outs van de club te horen! Daarna ga je in kleine groepjes een mooie rit rijden.
We vragen je bij je inschrijving, bij Opmerkingen aan te geven dat je 'NIEUW' bent. Zo kan de organisatie vooraf zien hoeveel nieuwelingen te verwachten. Heb je de bovengenoemde informatie nog nooit via een presentatie vanuit de organisatie ontvangen dan adviseren je hiervan gebruik te maken en dus het woordje NIEUW in de Opmerkingen te plaatsen.

Ben je al helemaal bedreven binnen de Club, dan is ook voor jou deze dag een unieke ervaring. We gaan ook dan in kleine groepjes deze rit maken, en de Lunch locatie is vooraf bekend. Daar eet je voor eigen kosten en vervolgens rij je door naar de eindlocatie van de rit. Hier ontmoet je al je regio genoten weer voor een drankje.

Voor de 4-in-1 dag zijn er 4 aparte inschrijvingsmogelijkheden! Kies je regio, op basis van welke tocht het dichtste bij jouw woonadres is, en schrijf je daarvoor in.

De vier route beschrijvingen vind je binnenkort bij het evenement 4-in-1 onder de specifieke regio.

De Activiteitencommissie, de Toercommissie en het Bestuur wensen je alvast een hele leuke dag, en hopen je in 1 van de 4 regio's te treffen.

De beschrijving van deze toertocht

Organisatie: Norbert Reijers, Ronnie de Wilde, Wim van Vlerken, Syb Sybesma

Startpunt: Hotel Holland Inn Salland - Zwolsestraat 63D - 8101 AB Raalte

Lunchpunt: Landgoed Het Rheins - Reintzijweg 5 - 7468 SL Enter

Eindpunt: Eetcafé de Tol - Keijenborgseweg 1, 7021 KP Zelhem

oost 1.jpg

Lengte: ongeveer 160 km
Verzamelen vanaf 9:30 uur

Vanuit Raalte gaan we een klein stukje in noordelijke richting. Langs de Overijsselse vecht gaan rijden we richting het oosten. Het decor is een gevarieerd bos- en weidelandschap, waar we verschillende kleine dorpjes passeren.

oost 2.jpg

Geniet onderweg van de mooie gebouwen die deze regio rijk is.

oost 3.jpg 

De lunch genieten we bij Landgoed het Rheins in Enter.

oost 4.jpg

Na de lunch in Enter beginnen we aan Deel 2 van de route. Deze leidt ons van Enter richting Markelo waar je op afstand de welbekende zendmast kunt zien staan. Vervolgens rijden we via dorpjes als Gelselaar en Geesteren richting Borculo en via Beltrum, Zieuwent, Mariënvelde en Halle-Heide naar het eindpunt in het buitengebied van Zelhem. Het is een mooie tocht die je de typische Achterhoekse landschappen laat zien.

oost 5.jpg

De route

oost 6 kaart.jpg


De inschrijfpagina staat hier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=12928

De route is t.z.t. hier te downloaden: www.fjr-club.nl/index.php?action=downloads;cat=25

De deelnemerslijst staat hier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=28209.new#new

Wil je reageren kan dat hier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=28208.new#new
Groetjes,
Norbert

Webteam

We doen ons best.

Webteam

We doen ons best.

Webteam

We doen ons best.