Te luid is uit.

Te luid is uit

2022-04-24 -- 4-in-1 -- Zuid Nederland

Gestart door Bergske, 21 jan 2022, 00:33

Vorige topic - Volgende topic

Gekoppelde gebeurtenissen

Bergske

FJR_Jubileum-20-PNGlogo (002).jpg

Een toertocht in de regio Zuid Nederland

4-in-1 Dag
Op 24 April organiseert de Activiteitencommissie in nauwe samenwerking met de Toercommissie en het Bestuur, voor de eerste keer de 4-in-1 Dag.

Uit de enquête die is gehouden in 2020, heeft de Activiteitencommissie een duidelijk signaal gekregen dat er onder de leden een grote wens bestaat in eigen regio te rijden. Dichtbij huis een mooie toertocht. De Toercommissie komt aan deze wens in ieder geval 1 keer per jaar tegemoet, door de toer kalender zodanig te ontwerpen, dat iedere regio jaarlijks aan de beurt komt.

Om deze wens nog duidelijker een plek te geven, is de 4-in-1 dag ontstaan. Rijden in je eigen regio (Noord, Oost, Zuid, West) op 24 april. Onderstaande plaatje geeft een richtlijn voor de regio indeling.

kaart NL.jpg

Jij zoekt dus zelf uit in welke regio jouw thuisadres is. In die regio ga je op 24 april rijden. Op die manier ga je rijden met mensen die relatief dichtbij jouw woonadres wonen, en leer je zo mogelijk nieuwe mensen kennen die ook op die prachtige FJR rijden.

Ben je lid geworden van de FJR-Club ná Juni 2019, dan geven wij jou op deze dag een unieke mogelijkheid jouw Club beter te leren kennen. In jouw eigen regio krijg je van een team van vrijwilligers de ins-en-outs van de club te horen! Daarna ga je in kleine groepjes een mooie rit rijden.
We vragen je bij je inschrijving, bij Opmerkingen aan te geven dat je 'NIEUW' bent. Zo kan de organisatie vooraf zien hoeveel nieuwelingen te verwachten. Heb je de bovengenoemde informatie nog nooit via een presentatie vanuit de organisatie ontvangen dan adviseren je hiervan gebruik te maken en dus het woordje NIEUW in de Opmerkingen te plaatsen.

Ben je al helemaal bedreven binnen de Club, dan is ook voor jou deze dag een unieke ervaring. We gaan ook dan in kleine groepjes deze rit maken, en de Lunch locatie is vooraf bekend. Daar eet je voor eigen kosten en vervolgens rij je door naar de eindlocatie van de rit. Hier ontmoet je al je regio genoten weer voor een drankje.

Voor de 4-in-1 dag zijn er 4 aparte inschrijvingsmogelijkheden! Kies je regio, op basis van welke tocht het dichtste bij jouw woonadres is, en schrijf je daarvoor in.

De vier route beschrijvingen vind je binnenkort bij het evenement 4-in-1 onder de specifieke regio.

De Activiteitencommissie, de Toercommissie en het Bestuur wensen je alvast een hele leuke dag, en hopen je in 1 van de 4 regio's te treffen.


De beschrijving van deze toertocht

Organisatoren: Rob, Paul en Frans

Startpunt: Restaurant De Molshoof - Rijksweg Zuid 3 - 5037 RD Kelpen-Oler

Lunchpunt: Restaurant de Bengel - Markt 13 - 5521 AJ Eersel

Eindpunt: Taverne De Zevenster 'Bij de paters' - Dreef 42 - 2328 Hoogstraten (België)

Afstand: ongeveer 120 km.
Verzamelen vanaf 09.30 uur.


Voor de regio Zuid Nederland hebben gekozen om in de buurt van Roermond te starten en vlak bij Breda te eindigen. Zodoende is de te rijden afstand voor de Zeeuwen en de Limburgers ongeveer gelijk.
We starten de dag met koffie en wat lekkers bij Restaurant 'De Molshoof' in Kelpen-Oler.

De Molshoof.jpg

Hier zal nog een woordje verteld worden hoe het een en ander verloopt binnen de FJR-Club. Gemakkelijk bereikbaar aan de N280 en voldoende parkeerruimte.
Na vertrek gaan we via Altweerterheide richting Bocholt en steken bij Natuurpunt Smeetshof de Belgische grens over. Via de Achelse Kluis komen we weer terug in Nederland. We blijven zoveel mogelijk de dorpen en steden vermijden waarna we bij 'De Bengel' in Eersel de lunch kunnen gebruiken.

De Bengel.jpg

Na de lunch gaat het verder Nederland in en komen bij Landgoed de Utrecht opnieuw een klein stukje door België. Via Chaam gaat het dan richting Breda en eindigen we bij taverne 'De Zevenster' in Hoogstraten (B).

Dennelucht.jpg

De route

Routekaart.jpg


En een bewegende impressie van de route: 
De inschrijfpagina staat hier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=12928.msg163938#msg163938

De route is t.z.t. hier te downloaden: www.fjr-club.nl/index.php?action=downloads;cat=25

De deelnemerslijst staat hier: www.fjr-club.nl/index.php?topic=28202

Wil je reageren kan dat hier: www.fjr-club.nl/index.php?topic=28201


Webteam

We doen ons best.

Webteam

We doen ons best.

Webteam

We doen ons best.

Webteam

We doen ons best.