Te luid is uit!

Te luid is uit

Recente topics

Auteur Topic: Permissies: Verschil tussen forumleden en clubleden binnen het forum.  (gelezen 10834 keer)

Offline FJR-Club

  • *
  • Brons deelnemer
  • Berichten: 106
    • Clubsite FJR Club Nederland
  • FJR: geen/onbekend
In dit topic een korte beschrijving van de verschillen in de rechten van gasten, forumleden en clubleden binnen ons forum.

We maken onderscheid in drie soorten gebruikers:
1. Gasten: bezoekers die geen account hebben op het forum
2. Forumleden: bezoekers die een account hebben op het forum maar geen clublid of gezinslid zijn
3. Clubleden & Gezinsleden: bezoekers die een account hebben op het forum EN clublid of gezinslid zijn

De rechten op het forum zijn uitgedeeld op basis van deze groepen:

1. Gasten
Gasten hebben een beperkte toegang op het forum: Als ongeregistreerde gast kun je alleen de boards in de categorie ALGEMEEN en de MARKTPLAATS lezen. Voor alle andere boards zul je je moeten registreren als gebruiker op ons forum. Het plaatsen van en antwoorden op berichten is niet mogelijk zonder je aan te melden. Als je je registreert op het forum wordt je forumlid, en krijg je toegang tot de openbare boards. Het clubleden deel is alleen toegankelijk voor leden van de FJR-club Nederland. Als Gast heb tot toegang tot het openbare deel van de Download manager.

Een gast heeft geen rechten om te posten, profielen en mailadressen van forumleden te zien of berichten binnen het forum te versturen of te zoeken op het forum. Ook is het noodzakelijk aan te melden op het forum om in te schrijven voor de openbare toertochten.

2. Forumleden
Als forumlid heb je volledige toegang tot de categorie├źn ALGEMEEN en FORUM.
Een forumlid kan berichten plaatsen en antwoorden (binnen de beperkingen van de individuele boards), gebruik maken van de persoonlijke berichten functie binnen het forum, de ledenlijst en de profielen van alle forum- en clubleden bekijken en zoeken binnen het forum. Een forumlid heeft toegang tot het openbare deel van de Download manager, maar ook het forumleden deel.
Als forumlid kun je ook inschrijven voor de openbare toertochten.

Wat een forumlid niet kan is: het plaatsen van een avatar in zijn eigen profiel of een extra titel in zijn profiel zetten, topics op slot zetten of verwijderen, stemmen in polls of notificaties aanzetten.

3. Clubleden en gezinsleden
Clubleden en gezinsleden hebben alle rechten die een forumlid heeft, maar hebben ook toegang tot het clubdeel van het forum (categorie FJR-CLUB).
Daarnaast kun je als clublid of gezinslid wel een avatar in je profiel zetten, een extra titel in je profiel zetten, eigen topics en berichten verwijderen en bijdragen plaatsen in het clubleden deel van de Download manager.

Club- en gezinsleden hebben toegang tot alle delen van de Download manager en kunnen zich inschrijven voor de openbare toertochten EN voor de club evenementen. Tenslotte hebben alleen club- en gezinsleden toegang tot de chatbox in het forum, ook wel de 'Ploinkbox' genoemd.