Te luid is uit.

Te luid is uit

Recent topics

2023-04-16 Techniekdag 2023

Gestart door Activiteitencommissie, 04 jan 2023, 13:47

Vorige topic - Volgende topic

Gekoppelde gebeurtenissen

Activiteitencommissie

Techniekdag 2023 voor leden van de FJR Club:

Op zondag 16 april zal de techniekdag 2023 plaatsvinden. In tegenstelling tot de vooraankondiging, is besloten - in overleg met Christian Groot Rouwen - om zijn prachtige nieuwe showroom en werkplaats niet bloot te stellen aan over elkaar buitelende enthousiaste FJR sleutelaars, maar hier toch wat meer structuur in aan te bieden.
Daarom:
Voor de Techniekdag kan je je inschrijven. Maximaal 20 personen per dagdeel. De commissie zal ook een reservelijst maken, zodat mocht onverhoopt iemand afvallen, deze dag toch volop bezocht kan worden door belangstellenden. De dagdelen zijn:
Ochtend - van 10:00 - 12:00 ( met evt. wat uitloop)
Middag - van 14:00 - 16:00 ( met evt. wat uitloop)

Schrijf je in via de link die onderaan staat, en specificeer of je in de ochtend of in de middag aanwezig wil zijn. Nogmaals: wordt een dagdeel overschreven, dan zal de activiteitencommissie bij cancelling van een deelname, de opvolgende deelnemer benaderen om deel te nemen. Hou bij inschrijving deze dag dus gereserveerd, zodat het maximale aantal deelnemers aanwezig kan zijn.

Op de dag zullen koffie, thee en een versnapering beschikbaar zijn voor de deelnemers.
De Techniek commissie vraagt onze FJR Clubleden zoveel mogelijk met de motor te komen, zodat dichtbij parkeren voor iedereen mogelijk is. Kom je met de auto, dan moet je mogelijk even een stukje wandelen nadat je hebt geparkeerd.

De techniekdag zal bestaan uit een uitgebreide toelichting over 'Het Onderhoud en de Zorgpunten van de FJR'. Thema's die mogelijk naar voren komen kunnen zijn: Klepspeling, Synchroniseren, het Thermostaat huis, Algehele controle en de vragen van jou als lid.

Voor jou als lid is dit een unieke gelegenheid om de fijne kneepjes van onderhoud van de FJR persoonlijk toegelicht te krijgen door een specialist met passie voor onze motor: de Yamaha FJR1300.

Schrijf je in!
Zondag 16 april 2023                                      Adres: De FJR Specialist
Ochtend: 10:00 - 12:00                                  Enschedestraat 170 X
Middag: 14:00 - 16:00                                    7552CL Hengelo

Christian Groot Rouwen ziet er naar uit jou in zijn prachtige nieuwe Showroom/ Werkplaats te mogen ontvangen, voor wat een interessante dag belooft te worden!

Met hartelijke motorgroet -

De Activiteitencommissie

====

Deelnemerslijst: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=28879
Met vriendelijke groet-

De Activiteitencommissie

Webteam

De inschrijving voor de Techniekdag 2023 is geopend.

https://www.fjr-club.nl/index.php?msg=163939

En de deelnemerslijst vindt u alhier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=28879
We doen ons best.