Te luid is uit.

Te luid is uit

Recente topics

2014-03-23 Noord Hollandse Dijkentoer

Gestart door @rjen, 13 nov 2013, 22:10

Vorige topic - Volgende topic

Gekoppelde gebeurtenissen

motormuis

Noord Hollandse dijkentoer 2014

Deze rit wordt op zondag 23 Maart 2014 gereden.Organisator:    
Meindert Bakkum
Tel. Nr  0622706436

Starttijd
Ontvangst bij startpunt tussen 09.30 uur en 11.00 uur.

StartCafé-Restaurant de Gouden Karper.
Huigendijk 3 in Ursem

Eindpuntidem

Lengte199 km

Rijtijd volgens Mapsource04:18 uur


We gaan deze tocht nogmaals rijden, deze toer werd door Robert v. Engelen gepland op 13 oktober 2013 maar door het slechte weer werd deze geannuleerd. Omdat een leuke tocht is hebben we besloten om hier het Nieuwe Motorjaar mee te starten.

We starten deze rit op een ander start punt omdat het Café ´t Heerenhuis nu verbouwd wordt en deze in maart nog niet open is. We gaan deze tocht nu in de schermer starten in Café-restaurant de Gouden Karper. We gaan hier van start met een lekker kopje koffie/thee met een plakje cake.

In deze tocht komen de liefhebbers van dijkjes goed aan hun trekken. Om de mooie stukjes aan elkaar te kunnen verbinden en om dicht bij de snelweg te starten en te eindigen zullen de oplettende deelnemers een paar kleine stukjes herkennen uit eerdere tochten. Aangezien dit hele mooie stukjes van Noord Holland zijn, zal dat voor niemand een probleem zijn.We gaan via de mooie dijkjes richting de Wormer en van daar uit richting Hoorn.
Op de dijk voor Hoorn op ongeveer de helft van de toer is een mooi Restaurant De Karperput gevestigd voor evt een lunch. Hierna gaan we de dijk weer op en rijden we via Enkhuizen naar Medemblik.Zoals al eerder aangegeven rijden we veel over dijken en langs water.

Voordat we de dijken langs het IJsselmeer een stuk gaan volgen komen we door het centrum van Hoorn. Ook in het centrum zijn er voor de oplettende deelnemers mooie uitzichten.Hier in Medemblik in de binnenstad heb je mooi uitzicht op toren van station gebouw. Daarna gaan we weer het binnenland in.
Ook nu gaat het over dijken en langs het water richting Schagen. Als we dan toch in deze omgeving rijden, mag de Westfriesedijk uiteraard niet ontbreken in de route. We gaan via Langedijk en over de dijken om Heerhugowaard heen naar het terras van Café- Restaurant de Gouden Karper Om daar nog wat te drinken en even na te praten. Ik ben daar optijd terug, kom even langs voor het eerste gratis drankje van de club.

Ik hoop op een goede opkomst van onze leden om hier een mooie en veilige toer van te maken.Let op:
De beschrijving van deze rit wordt in de regel enkele weken voor de start geplaatst. Tot die tijd blijft dit topic leeg.

De inschrijving opent enkele weken voor het evenement. Op het moment dat deze geopend is, wordt dit ook in dit topic aangekondigd, met een verwijzing naar de plaats waar de inschrijf pagina te vinden is.

Inschrijven voor dit evenement is alleen mogelijk voor geregistreerde leden van ons forum.
Heb je nog geen account op ons forum, registreer je dan via de knop "Registreren" in de menubalk.


De route wordt in de regel in de week voor het evenement ter download aangeboden in de download manager.
Zodra deze te downloaden is wordt ook dit in dit topic aangekondigd.
De vaste plaats voor de actuele route is deze: www.fjr-club.nl/index.php?action=downloads;cat=25@rjen

#1
2018 AE Phantom Blue
2013 A Midnight Black
2008 A Silver Tech

@rjen

2018 AE Phantom Blue
2013 A Midnight Black
2008 A Silver Tech