Te luid is uit.

Te luid is uit

Recente topics

2015-05-31 Midden Nederland - Nieuwe leden

Gestart door @rjen, 05 nov 2014, 22:31

Vorige topic - Volgende topic

Gekoppelde gebeurtenissen

francis
Organisatie:    

René Guiaux & Francis Daniels
Starttijd
Verzamelen tussen 9.30 en 10.00 uur

Start Eetcafe 'Bij die 2', gelegen rechts onder aan de dijk aan de Recreatieplas Everstein
Lekdijk 34
4124 KC Hagestein
Eindpunt Op de eindlocatie kom je vanzelf als je de route volgt.....
Voor degene die het adres willen weten:
Herberg-Restaurant "De Lingehoeve"
Lingedijk 199
4163LK Oosterwijk
Lengte-
netto reistijd ca. -

Beste nieuwe leden,

Wellicht ben je nog niet zo lang in het bezit van zo'n fantastische FJR. En dacht je, ' bij de FJR club kan ik de nodige info vinden', of je vind het leuk om met soortgenoten een leuke tour te rijden. Allemaal goede redenen om lid te worden van de FJR club Nederland. En natuurlijk zijn alle FJR rijders van harte welkom.

Maar hoe gaat dat nou allemaal in z'n werk bij de FJR club? Hoe kan ik mij aanmelden voor een toer? Hoe krijg ik de route op een goede manier in mijn GPS? Bij wie kan ik informatie inwinnen over mijn FJR?

Om jullie welkom te heten en jullie vertrouwd te maken met het reilen en zeilen binnen de club hebben we een introductie dag georganiseerd. De start van deze dag is in het midden van het land, voor de meesten goed en makkelijk bereikbaar. We beginnen de dag onder het genot van een kopje koffie en dan zullen we het een en ander aan jullie uitleggen. We hebben een programma maar het lijkt ons veel beter om gewoon te kijken wat jullie nu eigen willen weten.

Voor het eerste deel hebben we een uurtje uitgetrokken, want we gaan natuurlijk zo snel mogelijk een rondje rijden. Vanaf de startlocatie rijden we dan in groepjes naar de lunchlocatie. Voor de lunch hebben we ook weer uitgebreid de tijd ingepland om zo ook weer de nodige vragen te kunnen beantwoorden.

Na de lunch volgt weer een toer naar het eindpunt. Zo kan je in de praktijk ervaren hoe een tourdag in de regel verloopt bij onze club. Bij het eindpunt kunnen we nog met z'n allen even nagenieten van de dag en onze ervaringen uitwisselen. Ook dan is er weer de mogelijkheid om vragen te stellen.

In principe is deze dag bedoeld voor mensen die na 1 januari 2013 lid zijn geworden. Wel s.v.p. even aanmelden via de inschrijflink onderaan het topic. Dan weten wij op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Met vriendelijke groeten,

René Guiaux
Francis Daniels
Let op:
De beschrijving van deze rit wordt geruime tijd voor het evenement geplaatst zodra deze is aangeleverd door de organisator(en). Tot die tijd blijft dit topic leeg.

De inschrijving opent opent geruime tijd voor het evenement. Op het moment dat deze geopend is, wordt dit ook in dit topic aangekondigd, met een verwijzing naar de plaats waar de inschrijf pagina te vinden is.

Inschrijven voor dit evenement is alleen mogelijk voor clubleden van de FJR-club Nederland, via het Clubleden deel van ons forum. Hiervoor moet je als clublid aangemeld zijn op het forum

De inschrijfpagina staat hier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=12929.0

De route is tzt hier te downloaden: www.fjr-club.nl/index.php?action=downloads;cat=25

De deelnemerslijst staat hier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=17223.0

Wil je reageren kan dat hier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=17207.0FJR-Club

De beschrijving is bekend en de inschrijving is open...

@rjen

2018 AE Phantom Blue
2013 A Midnight Black
2008 A Silver Tech

@rjen

De route is ook in itn formaat te downloaden...(met dank aan Arjan)
2018 AE Phantom Blue
2013 A Midnight Black
2008 A Silver Tech