Te luid is uit.

Te luid is uit

Recente topics

2016-09-11 t/m 17 Karinthië toer

Gestart door Bergske, 12 nov 2015, 20:19

Vorige topic - Volgende topic

Gekoppelde gebeurtenissen

Bergske

Organisatie: Frans van den Berg

Oostenrijk toer 2016. Van 11 t/m 17 sept.

Na de fantastisch mooie reis door Du Vercors in Frankrijk afgelopen jaar en de komende trip naar de Vogezen wordt het tijd om daarna weer een Duitstalig gebied aan te doen.En ditmaal is de keus gevallen op het Oostenrijkse Karinthië. We zitten met ons hotel dicht bij de Italiaanse grens. Dus een paar Italiaanse passen kunnen we wel meenemen in de routes. Ook een uitstapje naar het Sloveense nationaal park Triglav (Triglavski Narodni Park) zal erbij zitten. Verder hebben we in Oostenrijk ook al vele passen ter onze beschikking zoals de: Großglockner, Radstädter Tauern Pass, Nockalmstraße, Goldeck panoramastraße,  Malta Hochalmstraße.


De startlocatie


De toer beginnen we op zondagochtend 11 september bij het RiKu hotel Schweizerberg te Memmingen. We verzamelen daar tussen 9.00 en 9.30 uur. Dit hotel ligt in het centrum van Memmingen en op slechts 3 km van de snelweg. Van hieruit vertrekken we voor een route van ca. 360 km die ons naar Kötschach-Mauthen in Oostenrijk zal brengen. De heenreis naar Memmingen, het verblijf op de heen- en/of terugreis in het RiKu hotel of een ander hotel in de buurt en de terugreis van Memmingen naar huis dien je zelf te regelen en zijn niet bij dit arrangement inbegrepen. De terugreis vanuit Karinthië op zaterdagochtend 17 september zal ook bij dit hotel eindigen.

www.riku-hotel.de
RiKu hotel Schweizerberg
Schweizerberg 17
87700 Memmingen
T. 08331 927 8104
www.riku-hotel.de


Ons onderkomen in KarinthiëGasthof Gailberghöhe
Gailberg 3
A-9640 Kötschach-Mauthen
Oostenrijk
T. 0043 4715 368
www.gailberg.at
info@gailberg.at

We kunnen in dit Hotel over de volgende faciliteiten beschikken:

 • Kamers met douche/wc/haardroger/tv
 • Sauna, infraroodcabine
 • Wifi
 • Overdekte motorstalling
 • Droogruimte
 • Werkplaats met hefbrug
 • Wasplaats

Het arrangement bevat het volgende:

 • 6 overnachtingen
 • 6x ontbijt
 • 6x diner
 • 7 routes in Garmin formaat
 • Strippenkaart met 4 strippen voor tolwegen/passen

Er kan in het hotel niet met een bankpas betaald worden. Alleen contante betalingen zijn mogelijk.

Tol tijdens de routes


Oostenrijk kent vele tolwegen. Ook tijdens onze routes zullen we een aantal van deze wegen op ons pad tegen komen. Bij dit arrangement zit een strippenkaart met 4 strippen voor deze tolwegen. Extra strippenkaarten zijn in het hotel verkrijgbaar.

Wat kost het arrangement?


We hebben de volgende kamers ter onze beschikking: 4x 1-persoons en 15x 2-persoons. Dus we hebben plaats voor maximaal 34 personen. Een aantal 2-persoons kamers zijn ook te boeken als 1-persoons kamer.
Ik wil jullie verzoeken je kamer voorkeur te overleggen met je motormaten. Dan kunnen we zo veel mogelijk mensen laten deelnemen. Via het inschrijfformulier in het vakje 'Opmerkingen' kan je aangeven met wie je een kamer wil delen.

De kosten voor dit arrangement bedragen ongeveer € 485,00 per persoon voor een 1-persoons kamer en € 435,00 per persoon voor een 2-persoons kamer. De definitieve bedragen kunnen pas vastgesteld worden als de inschrijving gesloten is en het totaal aantal deelnemers bekend is.

Niet leden zijn ook welkom maar kunnen alleen mee als introducé van een clublid en betalen een toeslag van € 25,- per persoon waarbij de aanvullende voorwaarden van toepassing zijn volgens het huishoudelijk reglement 2014.

Inschrijven is mogelijk van 1 februari tot 1 maart of totdat alle plaatsen volgeboekt zijn.

Uw organisator: Frans van den BergLet op:
De beschrijving van deze rit wordt tzt geplaatst, zodra deze is aangeleverd door de organisator(en). Tot die tijd blijft dit topic leeg.
De inschrijving wordt geruime tijd voor het evenement geopend. Op het moment dat deze geopend is, wordt dit ook in dit topic aangekondigd.

Inschrijven voor dit evenement is alleen mogelijk voor clubleden van de FJR-club Nederland, via het Clubleden deel van ons forum. Hiervoor moet je als clublid aangemeld zijn op het forum

De inschrijfpagina staat hier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=12929.0

De route is tzt hier te downloaden: www.fjr-club.nl/index.php?action=downloads;cat=25

De deelnemerslijst staat hier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=18291.0

Wil je reageren kan dat hier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=18197.0
@rjen

2018 AE Phantom Blue
2013 A Midnight Black
2008 A Silver Tech

@rjen

2018 AE Phantom Blue
2013 A Midnight Black
2008 A Silver Tech

@rjen

2018 AE Phantom Blue
2013 A Midnight Black
2008 A Silver Tech