Te luid is uit.

Te luid is uit

Recente topics

Op het forum: 14 gasten, 0 leden

2019-09-21 t/m 28 Pyreneeën toer

Gestart door Renalt130, 10 nov 2018, 12:11

Vorige topic - Volgende topic

Gekoppelde gebeurtenissen

Renalt130

Zaterdag 21 sept. 2019 t.m. zaterdag 28 sept. 2019

Organisatie
René Guiaux (+31 6 52 54 53 33)

De najaarsreis die we dit jaar voor jullie organiseren gaat naar de Pyreneeën. In samenwerking met Moto Active hebben we dit keer een uniek programma samengesteld. Zo kan iedereen zijn reis inrichten zoals hij of zij dat het liefst heeft. Het is zelfs mogelijk om je motor op transport te zetten en zelf op eigen gelegenheid heen en/of terug te reizen. In deze aankondiging zal ik alle elementen verder toelichten.Waarom een samenwerking met Moto Active
De laatste jaren merken we steeds dat het moeilijker wordt om een arrangement te boeken dat aan alle voorwaarden voldoet. Dan doel ik op de bestemming, alle mooie motorgebieden op relatief korte afstand hebben we al minstens 1x aangedaan. Maar ook het vinden van een goede accommodatie met voldoende 1 en 2 persoonskamers is lastig. Daarom hebben we nu de samenwerking gezocht met een professionele reisorganisatie.
Op basis van de uitslagen van de enquête heb ik een aantal reis-organisaties benaderd. De aanbiedingen hebben we zorgvuldig bestudeerd en daaruit hebben uiteindelijk gekozen voor Moto Active.

Het hotel
Het Hotel Cerdanya Eco Resort & Spa te Prullans is een viersterrenhotel met uitgebreide wellness mogelijkheden (tegen betaling). Het hotel is prachtig gelegen tegen een berghelling en heeft een unieke ligging in een vallei die van oost naar west loopt en daardoor zijn er veel zonuren. Veel faciliteiten zijn gratis, waaronder het zwembad dat, afhankelijk van het weer, overdekt of open is. Motorrijders krijgen een helm schoonmaakkit en een motor-schoonmaakkit. Er is een overdekte stalling met wasplaats.
Er is een uitgebreid ontbijtbuffet en ook de avondmaaltijden zijn er echt goed en worden bereid met streekproducten, de groenten komen vaak uit de eigen moestuin. Vind je het standaard stukje vlees bij het diner niet voldoende, kan je tegen bijbetaling 'vlees speciaal' klaar te laten maken, waarbij de grootte van het stuk vlees je bord bijna geheel beslaat.
Bij voldoende belangstelling is er tevens de mogelijkheid een barbecue te organiseren tegen een meerprijs van € 5,- per persoon.

Kijk ook alvast op youtube om in de juiste stemming te komen:

https://youtu.be/bJpQrLZaf6U

Arrangement zonder training
Er worden 5 routes in digitaal format beschikbaar gesteld die vanuit het hotel starten. Als je het leuk vindt kan je 's morgens aansluiten bij het theoretische deel van de training. Het theoriedeel duurt ongeveer een uur.
•   Prijs vanaf € 503,- (afhankelijk van het type kamer)
•   Toeslag éénpersoonskamer: € 15,00 persoon/nacht
•   Toeslag superieurkamer: € 7,00 persoon/nacht

Deze prijs omvat het verblijf op basis van halfpension (ontbijt en diner) en het bijwonen van de theoretische instructie. Exclusief: lunch, drank, brandstof, persoonlijke uitgaven, motortransport en vliegreis.

Arrangement met training
Dit is de keuze voor deelnemers die 2 dagen begeleide motorrijvaardigheidstrainingen willen volgen. De deelnemers worden ingedeeld in een groep van maximaal 8 personen die qua rijstijl niet te ver uit elkaar liggen. Zij wonen de theoretische training bij die op 4 ochtenden voor het vertrek worden gegeven. Deze training duurt ongeveer een uur. Na de theoretische instructie vertrekt de groep onder begeleiding van een trainer. Dag 1 en 2 zijn blok 1 en dag 4 en 5 zijn blok 2 (een blok bestaat uit 2 theoretische instructiemomenten en 2 dagen training). De overige dagen kan men zelf een route rijden van de routes die uitgereikt worden in een GPS-bestand.
•   Prijs vanaf € 618,- (afhankelijk van het type kamer)
•   Toeslag éénpersoonskamer: € 15,00 persoon/nacht
•   Toeslag superieurkamer: € 7,00 persoon/nacht

Deze prijs omvat het verblijf op basis van halfpension (ontbijt en diner) en 1 blok motorrijvaardig-heidstraining. Exclusief: lunch, drank, brandstof, persoonlijke uitgaven, motortransport en vliegreis.

Duopassagier
De prijzen voor een duopassagier zijn vanaf €448,- (afhankelijk van het type kamer). Ook de duopassagier krijgt tips en trics die het rijden prettiger maken.

Motortransport
Indien je dat wilt, kan je gebruik maken van transport van je motor inclusief bagage. Dan kan je zelf op je gemak reizen met het vliegtuig of de auto. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld heen te reizen met je eigen motor en terug je motor op transport te zetten. Het motortransport wordt verzorgd door TB Travel. Ongeveer een week voor vertrek dien je je motor af te leveren op een van de verzamelpunten. Deze zijn verspreid door het land. De motorfiets wordt met een daarvoor speciaal ingerichte vrachtwagen naar Girona getransporteerd. De vliegreis dien je zelf te boeken!!!! De motorfiets wordt gestald in een hotel in de directe omgeving van Girona. Je neemt een taxi naar dit hotel (5 km van het vliegveld) en pakt daar je motorfiets. Vervolgens rij je ongeveer 150 km naar Prullans.
•   Indicatie motorvervoer € 445,-  heen en terug (prijs 2018/prijzen van 2019 nog niet bekend)
•   Aanvullende transportverzekering € 55,00 (indien je eigen motorverzekering het transport niet dekt)


Tot slot
De genoemde prijzen zijn per persoon, inclusief BTW en toeristenbelasting, maar exclusief vloeistoffen. Introducee betalen conform ons reglement € 25,00 extra. Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud.

De inschrijving wordt op zondag 25 november opengesteld.
Hiervoor wordt een ander inschrijfformulier gebruikt dan voor andere tochten.
Deze link wordt zondag in DIT bericht openbaar gemaakt...

De inschrijving sluit op 28 februari om 23:59 uur. Of als voor die datum het maximum aantal deelnemers is bereikt.
We hebben een voorlopige reservering gedaan voor 37 kamers.

Na inschrijving ontvang je van Moto Active een factuur. Alle bijzonderheden omtrent rekeningnummer en betalingstermijn staan in de factuur vermeld. Van alle inschrijvingen ontvang ik een melding. Op basis van deze meldingen hou ik op ons forum de deelnemerslijst bij.
Let op:
De beschrijving van deze rit wordt tzt geplaatst, zodra deze is aangeleverd door de organisator(en). Tot die tijd blijft dit topic leeg.
De inschrijving wordt geruime tijd voor het evenement geopend. Op het moment dat deze geopend is, wordt dit ook in dit topic aangekondigd.

Inschrijven voor dit evenement is alleen mogelijk voor clubleden van de FJR-club Nederland, via het Clubleden deel van ons forum. Hiervoor moet je als clublid aangemeld zijn op het forum

De link naar de inschrijfpagina is 25 november hier bekend gemaakt: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=23032.msg324123#msg324123

De route is tzt hier te downloaden: www.fjr-club.nl/index.php?action=downloads;cat=25

De deelnemerslijst staat hier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=23032.0

Wil je reageren kan dat hier: https://www.fjr-club.nl/index.php?topic=23031.0@rjen

2018 AE Phantom Blue
2013 A Midnight Black
2008 A Silver Tech

@rjen

2018 AE Phantom Blue
2013 A Midnight Black
2008 A Silver Tech